Tuesday, May 03, 2011

Malam Puisi Riong Shah Alam 2011

Malam bakal berlabuh, dan hari esok bakal muncul tidak lama lagi.
Tinggalkan dunia penuh pancaroba buat seketika.Ayuh kita rehatkan minda. di Malam Puisi Riong Shah Alam 2011.



Siapa-siapa yang minat puisi, ayuh kita dengar puisi mereka.
Apa kata hati mereka.


Ayuh Izzaty, Safraa, Hunny Bunny, Syarni, Huda. Tapi kenapa aku tag korang?. Owh sebab korang pernah baca post noTAngan aku sebelum ni kan?



sedikit bingkisan dimalam ini.

Tanpa bintang, ia tetap digelar malam.
Suasana suram, Sejuk.
Kesan titisan-titisan rahmat petang tadi mungkin.
Waktu indah untuk bersendiri.
Menikmati keindahan dunia aman,
tanpa onar.
Dan hari esok belum tentu dapat ku rasa perasaan ini.

Selamat malam.


8 comments:

HonEyBuNNy said...

masih di kedah ketika berpuisi neh...;-)

hudadida said...

http://storysayelah.blogspot.com/2011/05/puisi-malam-ini.html

Izzaty Ishak said...

T_T

Kalo aku kat shah alam, mesti dah bole pegy. Skrg aku practical kat penang. Uwaaa~

Kalo kau pegy, amiklah apa-apa gamba yg patut. Hehe :D

Thanks tag aku ;)

ѼdakulalaѼ said...

guys...so sad korang x dapat join...aku pon belum tentu dpt pegi ke x...sabtu aq ade final exam..hohoho

lemongrassbeam said...

Aku kene reply dgn puisi jugak ke...
huk².
Aku ta sejiwang ko kot...:P

ѼdakulalaѼ said...

x yah nak reply ayat2 jiwang la..nie aq invite pergi jew...hehehe

MissSyarniFarida said...

ARE YOU DAMN SERIOUS OF TAGGING ME??

amek kau capslock !

hahahhahaha ;D

ѼdakulalaѼ said...

kah kah kah!
aq taw mesti ko tgh tension ngadap buku mechanikx kan?
ape kate ko g dgr puisi lak... kah kah kah!!!