Tuesday, May 31, 2011

Rehat Itu Indah

Tinggal sendiri.
Masih bernyawa,
Berehat seketika.
Sampai bila?
Kita tunggu dan lihat. Tunggu sampai internet kembali bersama.

Rehat itu indah.

5 comments:

IQ = Iez Qis said...

same la, ketiadaan tenet jugak nih~

Izzaty Ishak said...

Weh weh aku baru join Geng Kebobos. Artwork aku akan masuk issue #2 nanti. Issue #1 dah kuar. RM15 kalo kau nak beli and nak usha mcm mana hasil tangan writers lain. Bgtau aku kalo kau nak beli okay :)

Aku baru hantar 2 entries. Aku hutang dyorang lagi 8 entries mcm tu la. At least kasi dyorang 10 entries. Aku sebenarnya ada masalah nak hantar karya yg mana satu sbb banyak sgt. Hahaha. Satu prob lagi, majority in English. Aku perlu hasilkan bnyak entry BM nih.

Masih berusaha. Mari join aku!

Izzaty Ishak said...

Aku perlukan rehat. Rupa-rupanya bekerja pada waktu cuti sem ni mmg memenatkan. Adoihhhhh

Izzaty Ishak said...

Join tuh maksud aku meh la join geng kebobos. tak payah nak pos2, kau bole email je kau punya artwork kat dyorang. Kalo taktau nak pilih, kau kasi je semua. Biar dyorg pilih. Aku just ajak kau, bukan paksa la. Kalo kau taknak xpela, at least aku dah inform la psl menda ni sebab aku tengok kau ni mmg puitis abes lah.

Izzaty Ishak said...

Aku rasa utk issue #2 ni still ada kosong weh. Bole je kalo kau nak join issue #2. Tapi takpe la kalau kau tak cukup artwork lagi. Puisi bole, cerpen bole, apa-apa sahaja. Semua bole lambak je dalam buku tuh. Haha. Ini independen, bukan mainstream, so mmg takde hal sgt. Haha.

2 July ni, kalo tade hal, Kebobos launch buku issue #1 ACHTUNG tuh kat Ipoh. Then ada reading session 10 minutes. So insyaAllah aku join jugak sbb Hakim Dengkoi ada invite.

Btw thanks sudi terima pelawaan aku. Thanks geng! :D