Wednesday, May 04, 2011

Surat Layang

Berdansa senang lenang.
Perut kenyang hati girang.
Dan kembali mengarang,
Di malam yang suram.

Tidak terlalu suram sebab sekeliling hingar, Bersiap siaga untuk turun ke mid Valley. Layan THOR.Dan aku masih setia bersama laptop aku. Mentelaah dunia luar yang sentiasa bertelagah. Dan Firefox 4.0 dan Opera menjadi pilihan.

AH! Lupakan mereka dengan dunia luar menonton wayang. Lupakan hasrat, duit tak dak. (-.-'')

2-3 hari lepas aku terima surat layang. Sumpah aku ingatkan ada awek nak masuk meminang aku. Argghh!!!
Bodoh! Jangan ingat aku akan layan stranger yang nak kenal aku. Add pon tidak, konon nak berkenalan. PUI! Gambar kau nak hot jew. Muka minah mana la kau nak rembat. Ish-ish. Tengok bawah.



Aku pun masih blur dan tertanya-tanya kenapa aku menjadi pilihan untuk menghantar mesej-mesej yang berbau cibai ini. Semacam mahu kenakan aku. Promote something. Sorry aku tidak berminat untuk itu. Harap Maaf.

noTAngan - Menulis sambil melayan lagu The Weight by The Band. 3 versi aku layan. Original, Cover  by Weezer, dan cover by  PATD. :)


9 comments:

chalok said...

chrome 11 ok kot.
latest!

Mr.Thinker@Ali said...

Chrome ringan kot. Terbaik!!

ѼdakulalaѼ said...

korang komen awal sgt nie... xsempat nak publish full lagi.. Aku silap tekan publish. daym!

chalok said...

hai D, boleh kenal.

*extension kat Chrome best!

ѼdakulalaѼ said...

daym!.boleh of coz.... hai chalok..:P


*chrome aku crash. erk~

Izzaty Ishak said...

Haha. Silap tekan publish pulak~ :D

lemongrassbeam said...

yuss!
aku pon ade dapat.
apalaaa tu....

ѼdakulalaѼ said...

saf...hahaha...ape nye taktik la...bosan gile..kah kah kah

lemongrassbeam said...

tapi yg aku dapat tu len cket dr ko la.
sape punye fb ntah.huahua